woensdag 18 januari 2012

My favorite Belgian blogs

Het is een drukke week op mijn stageplaats, vandaag moest ik er al om 7u zijn. Op mijn stageplaats is er een voorschoolse opvang, dus ik mag de kindjes als een echt mama naar school brengen. Doordat het zo druk is, heb ik ook niet veel tijd om outfitfoto's te maken. Ik moet ook tot 18u werken en tegen dat ik thuis kom is het meestal al donker. Daarom toon ik jullie vandaag mijn 5 favoriete Belgische blogs. Ik maak er geen top 5 van omdat ik ze allemaal even goed vind.

- Belmodo( http://belmodo.tv/)

Belmodo is een blog/site die bestaat uit een heel team. Zij posten dagelijks de leukste modeweetjes en trends.
Wil je graag alle outfits van Tiany zien, kijk dan zeker op http://belmodo.tv/kirilove

- The Fashion Folio( http://www.thefashionfolio.com)

The Fashion folio is de blog van Afrodite. Ze post er outfits op, maar ook heel wat dingen die haar interesseren. Stap gerust eens haar wereldje in, het zal je zeker bevallen.


Glamour-blog is de blog van Cindy. Ze post regelmatig outfits en die zie er steeds geweldig uit. Deze dame heeft stijl en weet hoe ze haar moet kleden. Ga zeker eens kijken.

- Fashionata ( http://www.fashionata.be/)
Fashionata wordt beheerd door Sofie. Op haar blog vind je vanalles. Ze vertelt je over haar reizen, events waar ze heen is geweest, maar ook leuke outfitposts. Ga zeker eens kijken.

- The styling dutchman ( http://stylingdutchman.blogspot.com/)
En als laatste maar zeker niet de minste. The styling dutchman is de blog van Annebeth. Ze heeft een fantastische stijl en ik kijk dus telkens weer uit naar haar outfitposts. Zij heeft ook een flinke dosis lef en kleurt om de zoveel tijd de onderkant van haar haar in een ander kleurtje, I love it!


Zo nu weten jullie welke blogs ik bijna dagelijks een bezoekje breng. 

Kisses Ellen

2 opmerkingen:

Hi, thanks for leaving a comment. I will visite your site soon.

Disqus for Fashion to Impress