zaterdag 26 september 2015

Inspiration: Anine BingAnine Bing is een Deense ontwerpster, blogger, zangeres en model. Ze woont in Los Angeles met haar man en twee kinderen. Ze doet alles in haar leven wat ze graag wil doen en dat siert haar.


Anine is ontwerpster van haar eigen kledinglijn 'Anine Bing.' De meeste kleren in haar foto's zijn dan ook van haar eigen merk. Ze heeft nog niet zo lang geleden een winkel geopend in Antwerpen, maar ook in LIV in Leuven is haar kledinglijn te verkrijgen. Haar kledinglijn bestaat uit allemaal tijdloze stuks die je het hele jaar door kan dragen.

Anine heeft haar eigen blog genaamd Anine's world. Hier zet ze dagelijks foto's van haar outfit op maar ook foto's van haar werk en haar privĂ©leven. Haar blog is echt een aanrader om te bekijken. Haar stijl is simpel maar trekt toch de aandacht met de juiste accessoires. Zo ben ik fan van haar zwarte laarsjes met gouden studs op de foto hieronder, maar ook haar kleding is erg mooi. Ze maakt de perfecte jeansbroeken met scheur aan de knie maar ook simpele t-shirts om de look helemaal af te maken.


Pictures by aninesworld.theyouway.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi, thanks for leaving a comment. I will visite your site soon.

Disqus for Fashion to Impress