zondag 8 juli 2012

London with the sister

Dag 1: We vertrokken om 7u met de Eurostar richting Londen. We waren om 9u in Londen en het eerste wat we deden was een Starbucks drinken. Dan gingen we onze koffers afzetten in het hotel en gingen we de buurt verkennen. Voor ons hotel was een gezellig parkje waar je kon zitten. Ook zaten we in een buurt met het ene restaurant na het andere, we hadden dus keuze genoeg om te gaan eten. Nadat we waren ingecheckt  en onze koffers in de hotelkamer stonden, vertrokken we richting Oxford street om wat te shoppen. Onze eerste stop was de Primark en daar hebben we bijna 2 uren binnen geweest. Zo'n grote winkel met zoveel leuke spullen. Nadien bekeken we nog wat andere winkels als de H&M, River Island,.... Nadien gingen we avondeten in de Topshop.. De Topshop in Londen is niet een gewone winkel, het is een winkelcentrum op zich. Er is een restaurant, kapper, nagelsalon, cupcakebar,.... allemaal aanwezig in de winkel. Echt een aanrader om eens naar toe te gaan als je in Londen bent.
Dag 2: we gingen naar de markt in Camden Town. We namen al om 9u30 de metro zodat we een hele dag tijd hadden om daar rond te lopen. Voor je op de markt komt, loop je langs super veel winkels. Die winkels proberen de meeste opvallende versiering te hebben. Misschien wel een leuk idee voor de winkels in BelgiĆ«, het spreekt echt meteen aan. In Camden Town kocht ik erg veel dingen en was ik onder de indruk van alle leuke kraampjes. 'S avonds gingen we snel even terug naar de Topshop om een doosje cupcakes te kopen. Die waren echt super lekker. 

Dag 3: Tijd om naar huis te gaan, we hadden pas een trein om 19u naar huis maar we besloten al om 13u naar het station te gaan omdat daar zoveel leuke winkeltjes zijn. Ik ging ook met mijn zus sushi eten, echt super lekker. 

Het was echt een super leuke reis met mijn zus. We hebben onze kasten kunnen opvullen met erg leuke kleren! Er volgt nog een shoplog.


Kisses EllenGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi, thanks for leaving a comment. I will visite your site soon.

Disqus for Fashion to Impress