donderdag 19 juli 2012

Amsterdam Fashion weekVeel modeharten gingen weer sneller kloppen, want de Amsterdam Fashion Week ging vorige week weer van start! Van 11 tot en met 15 juli toonden modeontwerpers als Bas Kosters, Spijkers en Spijkers en Sjaak Hullekes hun nieuwste collecties. Naast het officiƫle programma waren er ook drie gratis evenementen en daar kon jij bij zijn!
Ging jij ook? Zo, ja wat trok jij aan?
De vraag der vragen is natuurlijk: Wat trek jij aan als je naar de Amsterdam Fashion Week gaat? Je moet er als een echte fashionista bij lopen, want fashionvictims op een mode-evenement zijn echt not done! Check nu daarom alle modetrends van deze zomer en als je vakantie hebt, mag je jezelf gerust een nieuwe outfit kado doen die je aantrekt tijdens de Amsterdam Fashion Week.

Op dit moment zijn de huidige zomertrends op fashiongebied:
- Bloemenkrans en vlechten in je haar


- Chique wijde broeken
- Bloemenprints
- Tangerine Orange (een feloranje kleur)
- Shorts in leer, kant of jeans
- Pastels en neonkleuren
- Goudkleurige nagellak
- Jaren '20
- Peter Pan kraagjes voor brave meisjes look
- Rocklook

Mix en match. Combineer oude met nieuwe items en verken eerst je kledingkast voordat je op jacht gaat in de kledingwinkels. Kijk op internet naar video’s met tutorials hoe je een hippe vlecht in je haar maakt en zoek een vriendin die je daarmee kan en wilt helpen. De vissengraat vlecht is bijvoorbeeld redelijk eenvoudig toe te passen.

   Kisses Ellen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi, thanks for leaving a comment. I will visite your site soon.

Disqus for Fashion to Impress