donderdag 5 februari 2015

Why I was gone for so long


I'm really upset and disappointed that I'm not going to see my boyfriend at the end of this month like I wanted too.


Ik ben terug en dit keer probeer ik op mijn blog te blijven.
Ik heb even een mindere periode achter de rug. Werkloos zijn is niet echt een boost voor mijn zelfvertrouwen. Elke mail dat je niet geschikt bent voor de job, is een klein stukje van mijn zelfvertrouwen dat afbreekt.

Ik heb een diploma gezinswetenschappen en ik ben dus op zoek naar een job binnen de sociale sector. Er is niet echt een groot aanbod van jobs en blijkbaar heb je voor alle jobs ervaring nodig. Iets wat ik dacht te hebben na 1400 uren stage verspreid over 2 jaren en 4 maanden te hebben gewerkt. Maar blijkbaar is dit niet genoeg.

Mijn dagen zijn dus niet echt gevuld waardoor ik soms een hele dag in pyjama doorbreng of in een comfy jeans met sweater. Niet echt interessant voor op mijn blog. Meestal kijk ik uit naar een date met de BF, eindelijk een reden om mij op te kleden en make-up te dragen.

De BF steunt mij enorm en vind dat ik verder moet gaan met mijn blog, dus ik ga zijn goede raad opvolgen. Ik hoop jullie snel wat leuke outfits te kunnen laten zien, wanneer ik weer wat meer zelfvertrouwen heb. De laatste tijd lijken al mijn outfits lelijk en niet geschikt. Er wordt aan gewerkt!

Ik hoop dat jullie blij zijn dat ik terug ben en hopelijk tot snel,


Kisses Ellen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi, thanks for leaving a comment. I will visite your site soon.

Disqus for Fashion to Impress