dinsdag 2 oktober 2012

Five things

Zondag waren de BF en ik 3 jaar samen. Wat gaat de tijd toch snel als je gelukkig bent! Ik kreeg van hem een roos en een leuk plantje :) we gingen ook samen naar de privĂ© sauna en kregen ook een deugddoende massage. Nadien gingen we samen op restaurant. We hadden echt een zalige en perfecte dag samen. Sweetie als je dit leest: Ik zie u graag! 

Dit vond ik vandaag in mijn brievenbus, weer een leuke actie van ZEB. Dit krijgt zeker een plekje in mijn bureau, voor op een mindere dag. Zelfvertrouwenboost ;)

Zaterdag ging ik shoppen met mijn mama. Ik was al lang op zoek naar leuke veterschoentjes. Deze vond ik bij Torfs. Normaal kostte ze €80 maar omdat het fashiondays zijn kreeg ik 10% korting. Ik heb ze maandag al gedragen en ze zitten echt super. 

Vandaag ging ik langs in de Bodyshop en kocht ik deze 3 productjes voor €7.50. Echt een koopje :)
Ga dus zeker langs bij de Bodyshop in jouw buurt want er zijn leuke acties momenteel.


Vrijdag ging ik naar Antwerp Fashion Night, ik kwam daar Ines en Julie tegen, samen gingen we naar The Public Image. Daar vond er een optreden plaats van Skip & Die. Niet echt mijn genre maar wel een super leuke avond. Nadien gingen we ook nog langs bij The bloggers closet sale. Daar kocht ik een t-shirt, kleedje en vest van Elien. Outfitpost komt zeker nog :)


Kisses Ellen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi, thanks for leaving a comment. I will visite your site soon.

Disqus for Fashion to Impress