zondag 27 mei 2012

My life lately

Damn ik ben zo'n slechte blogger de laatste week. Ik had het echt enorm druk deze week.
Dinsdag had ik examen over de ethiek van de partnerrelatie en de psychologie van de partnerrelatie, allebei erg interessante vakken maar ook veel om te leren. Jullie zullen misschien denken: " huh, zij heeft zoveel examens?" Jawel elke maand sinds December heb ik examens. Naast mijn examens had ik ook mijn laatste dag op mijn stageplaats voor te bereiden samen met mijn collegastagiaires. Ik ga die kindjes echt missen, het zijn echt mijn schatjes geworden! Woensdag geef ik een afscheidsfeestje samen met nog 3 andere stagiaires die gedaan hebben met hun stage. We gaan de kids nog eens goed verwennen! Ook kreeg ik deze week te horen dat mijn stageplaats van volgend jaar bij het CKG van Mechelen niet doorging, ze vonden een andere stagiaire die beter in hun werking paste. Ik ga dus nu eind mei op zoek naar een nieuwe stageplaats voor volgend jaar, I'm crazy! Vrijdag heb ik ook trouwens mijn eindevaluatie van deze stage, ik heb al een paar dingen te horen gekregen van mijn begeleider en het was allemaal positief #lucky me! Vrijdag hoor ik natuurlijk ook de opmerkingen van mijn stagementor, spannend!

Maar naast alle schooldingen, is er heel wat aan de hand in mijn persoonlijk leven. Vandaag ging ik naar de kapper om mijn haar terug in mijn natuurlijke kleur te laten verven. In Oktober had ik mijn punten lichter laten kleuren maar deze waren nu ros geworden. Niet echt flatterend als je uw haar in een dot draagt. Ik moet ook 8 Juni naar de trouw van de zus van de BF en ik wil er natuurlijk op mijn best uitzien. Stiekem de BF al een beetje overtuigen om met een ring af te komen. This girl wants a big diamond ring and a fairytale wedding! Maar de trouw van de bf zijn zus is niet het enige waar ik naar uitkijk. Ik vertrek eind Juni ook nog met mijn zus naar Londen, dit betekent 3 dagen shoppen! Ons hotel is 10 minuten wandelen van Oxford Street! Het iets misschien iets mindere nieuws is dat ik in Londen ook de resultaten krijg van mijn examens van het hele jaar... Spannend! Ik krijg bij mij op school enkel punten van mijn 3 eerste examens en dan is het wachten tot eind Juni #stomme regeling!

Oké nu weten jullie een beetje wat er in mijn leven gaande is, ik hoop snel weer een outfitpostje online te kunnen gooien!


Kisses Ellen

1 opmerking:

Hi, thanks for leaving a comment. I will visite your site soon.

Disqus for Fashion to Impress