zondag 12 februari 2012

Valentine at Lush

Dinsdag is het weer zover, Valentijnsdag. Voor zover ik weet heeft de BF nog steeds geen kado gevonden en daarom wil ik hem en misschien nog andere mensen inspireren. Ik ben een erg grote fan van de Lush producten en de BF trouwens ook, ik laat de badkamer steeds ruiken naar snoepjes met mijn snowfairy en hij scheert zijn baard met de scheercreme van Lush. Voor valentijn heeft Lush veel aparte producten op de markt gebracht maar ook enkele pakketjes en over de pakketjes wil ik het graag hebben. Er zijn 3 pakketjes: Do Knot Disturb, Lots of Love, P.S. I Love You.


Do Knot Disturb
Deze knotwrap bevat alles wat je kunt gebruiken tijdens een romantisch weekendje weg met je geliefde. Toothy Tabs voor een frisse adem, een Sex Bomb ballistic voor een lustopwekkend bad, Soft Coeur massagebar voor een sexy massage en een heerlijk verleidelijk stuk Lust zeep! En ook handig... Een label dat je aan de  deurknop van je hotelkamer kunt hangen: Do Knot Disturb.
Prijs: € 29.95

Lots of Love
Geef die speciale persoon in jouw leven deze sexy selectie van verleidelijke producten, allemaal prachtig verpakt in een schitterend gedecoreerde hatbox. Er zitten drie limited edition Valentijnsproducten in, samen met drie romatische bestsellers. Ben je er klaar voor om veel liefde te geven? Of nog beter... Te krijgen?
Bevat: Leap Frog Bath Ballistic, Sex Bomb Bath Ballistic, Magic Mushroom Bubble Bar, Sweetheart Soap 60g, Sweet Lips Sugar Scrub, Ro's Argan Body Conditioner 45g.
Prijs: € 44.95

P.S I Love You
Ben je niet zo goed met woorden? Laat dit cadeau voor je spreken en verklaar de liefde aan die voor jou zo speciale persoon. 
Deze leuke hatbox bevat:

Silky Underwear Dusting Powder, It's Raining Men 100g, Soft Coeur Massagebar, Sweetheart Soap 60g.
Prijs: €32,50

Op de site van Lush, Valentijnsproducten, vind je al de producten die er zijn speciaal voor valentijn. 

Kisses and lot's of love 

Ellen
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi, thanks for leaving a comment. I will visite your site soon.

Disqus for Fashion to Impress